CONSTRUCTIE TIPS


Het unieke ontwerp van de stand past zich aan aan jouw vloer. Als de stand de vloer niet met alle 4 de pootjes raakt(ruwe vloer of door andere oorzaken) is er een makkelijke oplossing om de stand netjes neer te zetten.
Duw de voorste stang met het WheelStandPro logo) naar beneden op de plek waar het de vloer niet raakt en duw dan de midden steun in de overgestelde richting, belangrijk voor stabiliteit.

 

 


De rubberen kappen horen er aan de uiteinden van de buizen opgezet te worden.
Deze anti-slip kappen zijn van special rubber gemaakt dat meestal alleen in de vliegtuig industrie wordt gebruikt.. Dit zal voorkomen dat de stand vlekken op de vloer achter laat..


De buis met het WheelStandPro logo erop functioneert als bumper en voorkomt dat de pedalen naar voren verschuiven. Onthoud wel dat de pedalen altijd tegen voorste buis leunen. De afstand tussen de pedalen en de buis is verstelbaar.


 

Bevestig de kabels met de meegeleverde banden (zie foto hierboven).

 


De gear shift module is zo vormgegeven dat het lager liggende gedeelte van de gear shift module op dezelfde hoogte ligt. Dit voorkomt dat de racer de knieën stoot tegen de gear shift module.


Schroef de bout van de gear shifter module G25/G27 aan tot maximum punt. De gear shifter module zal geen herrie veroorzaken tijdens het spelen.


Kabels in het zicht kun je wegstoppen in de voorste buis.


De pedalenbalk heeft een asymmetrisch aangebracht gat. Wanneer je de stand volledig inklapt(de middelste kolom hoort nu tussen het gaspedaal en rempedaal te zitten), zullen de pedalen niet van de stand afglijden wanneer je het tegen de muur zet. Schroef de bout niet al te strak aan want zo beschadig je de pedalen. Je kan ook AC tussen de pedalen en de pedalenbalk plaatsen. 


 


Olie het quick realase zo nu en dan even in. Het zal lichter en soepeler sluiten. Let op dat er geen olie tussen de buizen komt want de middelste kolom zal dan niet werken


De onderste buis voor de pedalen(Logitech DF, DFP, DFGT, EX, FX en Thrustmaster F430) moet in aanraking komen met de  rubberen kappen. Dit voorkomt dat de buizen vanaf de pedalen naar beneden glijden als je de stand tegen de muur zet.


Je kunt overtollige kabels in de onderste balk kwijt. (Zie afbeelding)


De buizen voor Logitech pedalen (DF, DFP, DFGT, EX, FX, and Thrustmaster F430) horen dicht op de pedalen te zitten(zie onderstaande foto), zodat je voeten niet de balk raken waar de pedalen aan vast zitten gemonteerd.