Over Mardo Media

Mardo Media wil het beste advies voor zijn klant, niets meer en ook niets minder! In 2012 is de oprichter Marco Fintelman begonnen met het verkopen van Wheel Stand Pro en kreeg grote bekendheid via de vertrouwde naam Wheel Stand Pro Nederland. Ook Marco was een fanatieke gamer, die achter zijn bureau begonnen is. Uiteindelijk ging Marco op zoek naar een oplossing hiervoor en kwam bij de Wheel Stand Pro terecht en had snel al de visie om iedereen in Europa bekend te maken met dit geweldige product.

De Wheel Stand Pro maakt racen met stuur leuker en realistischer. Vooral dit laatste is waar we steeds meer naar toe willen in de wereld van gamen. Het gevoel hebben ''ik rijd nu echt op een racebaan in mijn droomauto zonder het risico dat ik hierbij mijn eigen auto kapot kan rijden en gewoon weer op het knopje reset kan drukken alsof er niks is gebeurd''.

Wij merken met de jaren dat simulatie steeds meer wordt gevraagd. De markt overspoelt momenteel met nieuwe snufjes waaronder de Virtual Reality bril, die je ervaring met racegames nog mooier zal maken en je nog meer het gevoel geeft dat de game die je speelt echt is.

Daar de Wheel Stand Pro nu goed in de markt bekend is zijn we verder gaan kijken om jouw race enthousiasme nog meer te prikkelen en zijn uitgekomen op de Playseats en RSeat stoelen. Deze topstoelen van kwalitatief hoog niveau, maar toch een redelijke prijs, garanderen je tijdens het spelen van jouw game de boost van jouw leven.
We hebben nu, sinds het bestaan 3 webshops opgericht wheelstandcentre.nl voor de bekende wheelstandpro.nl en gameseatcentre.nl. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om deze sites onder één naam onder te brengen, namelijk www.mardomedia.nl.

Bij ons is het ook mogelijk om geheel je eigen custom simlator samen te laten stellen en te ontwikkelen. Zou je er ook meteen een D-Box Motion System onder willen? Dit is voor ons geen probleem.
Wij bieden voor de volgende Playseat modellen de D-Box Motion System aan, geheel custom en alleen bij ons mogelijk:
- Playseat Sensation 
- Playseat F1 Raceseats
- Playseat Evolution

“Als oprichter, Marco Fintelman, kan ik met mijn race minded team, jullie als fanatieke simulatie racers eerste klas producten bieden om jullie rijvaardigheid en enthousiasme over de producten te doen versterken.”

Bij ons draait het alleen maar om service, kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit van het product en jij als klant kan hierin deelgenoot zijn.