Magazijn in Almere

Onze showroom is helaas gesloten Mardo Media moest er voor kiezen om volledig op internet te richten. We hebben gemerkt dat er weinig vraag was naar een Showroom met Simulatie hardware. 
Mardo Media gaat online verder en zal wellicht in de toekomst op kleine schaal een test ruimte openen. We vinden het erg jammer maar helaas konden we niet meer om dit besluit heen. 

Tijdens de feestdagen hanteren wij afwijkende openingstijden. Klik hier om te zien wat de afwijkende openingstijden zijn.

Magazijn in Nieuwegein
Zeelandhaven 6
3433 PL Nieuwegein

Op dit adres kun je alleen goederen afhalen voor dat dit mogelijk is moet u eerst online een bestelling geplaatst hebben en afhalen magazijn gekozen hebben. Na circa 2 uur krijgt u een afhaalbewijs in uw emailbox met dit afhaalbewijs kun je dan je bestelde goederen afhalen bij ons magazijn in Nieuwegein. Let op: Zware artikelen zoals de Rseat RS1, N1, S1, of F1 en dergelijke andere artikelen liggen niet opgeslagen in nieuwegein maar in Almere. Neem eerst contact met ons op om na te gaan waar de goederen afgehaald kunnen worden die je wilt bestellen.