BETAALMOGELIJKHEDEN

Je kunt bij Mardo Media betalen via Bankoverschrijving doormiddel van Overboeking, PayPal, Sofort Banking, Mistercash of Afterpay.

Veilig online betalen bij Mardo media
De online transacties zijn beveiligd door ABN AMRO. Dit doen zij door gebruik te maken van het hoogste beveiligsniveau dat op dit moment beschikbaar is. Op de checkout pagina zijn al je gegevens die je verzendt versleuteld via een extern geautoriseerd high-grade 256-bit SSL verbinding. 

Wat is SSL?
SSL staat voor Secure Sockets Layer en garandeert een veilige communicatie tussen de browser en Mardo Media. Dit protocol versleutelt namelijk alle informatie die via jouw computer en Mardo Media wordt verstuurd.

Bankoverschrijving
Je kunt bij Mardo Media met een bankoverschrijving je bestelling betalen. Het bedrag kan je overmaken op de ING rekeningnummer zoals vermeld in de bevestigings-e-mail onder vermelding van het ordernummer of naar Pay.nl via de gegevens die worden vermeld wanneer je op 'overboeking' hebt gedrukt. Bewaar dit goed! Het ordernummer kun je terugvinden in de bevestigings-e-mail die wij verzonden hebben. Je kunt ook je ordernummer terugvinden in je Mardo Media online account. Je kunt daarop inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Ben je, je wachtwoord vergeten? Vraag dan hier een nieuwe aan.

Mistercash
Mistercash wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als je ook gebruik wilt gaan maken van Mistercash, kan je dit aanvragen bij de bank waar je bankiert. Je krijgt dan een kaart en een PIN-code. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. Je kan dan gewoon met deze kaart en jouw PIN-code jouw betalingen voldoen. Het is ook mogelijk om contant geld af te halen bij een bankautomaat. Natuurlijk moet je er wel voor zorgen dat er voldoende geld op jouw bankaccount staat. Al jouw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van jouw online bank. Hiervoor zijn er zeer strenge veiligheidssystemen die onmogelijk zijn te bereiken voor fraudeurs. De betalingen die je doet worden binnen enkele seconden verwerkt en zie jij onmiddellijk op jouw online bankafschrift. Dit voorkomt dat je niet meer weet wat je hebt uitgegeven, jij houdt continue overzicht over jouw uitgaven. 

Creditcard
Ook de creditcard is een betaalmiddel die op deze website gebruikt wordt. We bieden de keuze uit Maestro, Mastercard en Visa. 

Afterpay
AfterPay voert voor Mardo Media het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat jij een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kan bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay? Dan kan je betalen tot een bedrag van € 700,-
Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid, zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kan bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Afterpay website. Voor betalingen via acceptgiro wordt € 0,95 aan extra acceptgirokosten in rekening gebracht. Indien u gekozen heeft om uw bestelling achteraf te betalen via AfterPay zul je binnen enkele dagen per mail een betaalverzoek van AfterPay ontvangen.